Ikke kendte detaljer om styring af medicinterapi

MTM er et eksempel på en medicinadministrationstjeneste. Ekstra eksempler farmaceut-leverede tjenester, der består af medicinadministration, er anført nedenfor. Gennemgang af medicinbehandlingen er en organiseret proces med indsamling af patientspecifik info, vurdering af medicinbehandlinger for at genkende medicinrelaterede problemer, etablere en prioriteret liste over medicinrelaterede problemer og producere en plan for at løse dem.

0 1 Disse anmeldelser kan være grundige eller målrettet mod et faktisk eller potentielt medicinproblem. Uanset om det er omfattende eller målrettet, vurderes den enkelte patients medicin i forbindelse med klienten som en hel. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Structure.

2008; 48, stk. Disse søger råd fra tjenester er generelt booket for mere komplicerede patienttilfælde, især for klienter, der har indviklede medicinske tilstande, og som enten allerede har oplevet medicinsk tilknyttede problemer, eller som er høje mulige for at udvikle dem.

Den eneste guide til sundhedsresultater fra en innovativ forbedret …

Patienter, der har brug for farmakoterapikonsultater, kan have en enkelt https://danmark-aptk.com/koeb-catapres-online/ eller adskillige indviklede medicinske tilstande, der kræver medicinterapi for at håndtere håndtering. Apotekere, der leverer disse tjenester, har normalt faktisk avanceret kompetence og træning i disciplinen og kan være bestyrelseslicens i deres specialitet af bestyrelsen for farmaceutiske specialiteter. 1. ACCP hvidbog.

Bluml Bm. Betydning af styring af medicinterapi: Fremskridt af besættelses bred aftale. J Am Pharm Assoc. 2005; 45: 566 -72. Sygdomsstyringskoncepter inkluderer koordinerede sundhedsinterventioner for sygdom, hvor klienter skal påtage sig en vis forpligtelse til deres pleje. Apotekere, der leverer disse medicinterapiadministrationstjenester, deltager i lægemiddel- og ikke-lægemidletterapi, ud over livsstilsjusteringer relateret til disse sygdomme integrerer klienten i programmer, der giver dem mulighed for at styre deres sygdom og medicin, og derved reducere sundhedsomkostninger og forbedre livskvalitet af klienter.

Eksempler på de medicinske, humanistiske og økonomiske resultater af disse programmer leveret af farmaceuter er blevet dokumenteret i præsentationsprojekter, der består af As Asheville -opgaven, Diabetes Ten City -vanskeligheder og mange andre. Pharmacogenomics er en splinterny og ny medicinsk behandlingsstyringstjeneste leveret af farmaceuter, hvor farmaceuter spiller en rolle i fortolkningen og anvendelsen af ​​en patients arvelige oplysninger for at optimere en patients respons på medicinterapi.

Alt om styring af medicinterapi: Aktuelle udfordringer – PMC

Farmakogenomik er ligeledes blevet omtalt som “tilpasset medicin.”Apotekere, der leverer antikoagulationsstyringstilbud, varierede tjenester til klienter, der tager orale blodfortyndende repræsentanter. Warfarin, den mest anbefalede mundtlige medicinrepræsentant til dette formål, skal kontinuerligt overvåges og formåes at sikre patientsikkerhed og mindske fare. Apotekere arbejder med at informere mange forskellige former for klienter om disse behandlinger, såsom dem med atrieflimmer, og med høj risiko for slagtilfælde om betydningen af ​​oral antikoagulationsadhæsion og opnå rutinemæssig blodprøver.

Eksempler på tjenester, der leveres af farmaceuter, inkluderer fingre i farmakulære fingre og INR-screening, uddannelse om patientens selvovervågning/styring og ændring af doseringer baseret på etablerede kollektive praksisaftaler mellem læger og farmaceut. Da farmaceut leverede medicinbehandlingsstyringstjenester fortsætter med at komme videre, fortsætter farmaceuter med at udvide til nye og nye steder.

Eksempler på andre videnskabelige tjenester i medicinbehandlingsstyring består af medarbejdernes sundhedsydelser & Screening, rejsemedicin, nuklear apotek, veterinær apotek, ernæring og mange andre. Apotekere tilbyder medicineringsbehandlingsstyring gennem medicinske sikkerhedssikkerhedsprogrammer, hvor de tjener en vigtig rolle i forebyggelse af medicinfejl og bivirkninger. Forbedring af sikkerheden i medicinanvendelsessystemet som helhed er afgørende for at opnå maksimale helingsresultater for individuelle klienter.

Laisser un commentaire

takugeek