Het optimaliseren van medicijnen voor betere fundamenten van de gezondheid heeft uitgelegd

Voorbeelden van diensten omvatten het evalueren van programma’s voor gemeenschappelijke ziektetoestanden (E. Ge. astma, diabetes hartziekte) voedingsvoorbereiding, gewichtsverlies, stoppen met het stoppen van sigaretten.S. Bevolking. Apothekers in alle 50 staten hebben een vergunning om medicatiebehandelingsbeheer aan te bieden door immunisaties toe te dienen onder collectieve praktijkcontracten met artsen.

Apothekers bieden immunisatie -medicatiebeheerdiensten door erkenning van cliënten op basis van ziektetoestanden en medicatietherapieën die mogelijk kunnen profiteren van het ontvangen van verschillende vaccins en door het recht te vaccineren van die patiënten of onderwijs te bieden over de voordelen en het belang van vaccinaties voor vermijdbare ziekten voor vermijdbare ziekten. Autoriteit voor apothekersadministratie verschilt van de ene staat naar de andere op basis van individuele reikwijdte van praktijkregulering.

The Buzz on Medication Therapy Management: huidige uitdagingen – PMC

Meer informatie in het immunisatiecentrum..

US Pharm. 2022; 47 (2): 44 -46. Medicatietherapiebeheer (MTM), een reeks services die de herstelresultaten voor particuliere cliënten verbeteren, richt zich op de effectiviteit van medicatie, efficiëntie, beveiliging en therapietrouw met het doel te verbeteren van de resultaten van de klantbehandeling. 1 MTM biedt apothekers de mogelijkheid om hun kennis en expertise te gebruiken om potentiële problemen met medicijnen op te lossen.

Fascinatie voor management voor medicatietherapie

De bestaande uitdagingen die apothekers worden geconfronteerd met MTM -verzending zijn talrijk. MTM werkt als een instrument voor apothekers en andere providers om de herstelresultaten van klanten te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verlagen. In het VK zijn apothekers gecontracteerd om medicijnen uit te voeren, gebruik maken van beoordelingen; Deze gratis service wordt aangeboden aan alle klanten om te helpen bij het naleven van medicatie, vooral onder mensen met chronische aandoeningen, en om medicatieverspilling te minimaliseren.

Australië heeft de evaluatie van het huisgeneesmiddel, waarbij een apotheker in een buurtomgeving door de overheid gefinancierde medicatie-evaluaties uitvoert. In de Verenigde Staten bood de Medicare Recept Drug, Enhancement and Modernization Act van 2003 een Medicare Deel D -voordeel dat de verzending van MTM -diensten omvatte aan in aanmerking komende ontvangers. Een nieuw aspect van deze wetgeving was dat apothekers van de gezondheidszorgprofessionals Community omvatten om deze diensten te leveren en gecompenseerd te worden.

De basisprincipes van medicatietherapiebeheer – Denver Health …

Om dit aan te pakken, ontwikkelden de American Pharmacists Association en de National Association of Chain Drug Stores Foundation een raamwerk op MTM in Neighborhood Pharmacy Practice. 1,2 Hoewel Medicare Deel D MTM -levering is toegenomen tot ongeveer 65% van de strategieën die gebruik maken van apothekers van de gemeenschap via MTM -leverancierscontracten, blijft het nodig om zich te concentreren op bijbehorende moeilijkheden.

1,2 obstakels in MTM die tot op heden zijn bepaald, omvatten de farmacie-workflow, het gezondheidszorgteam, gloednieuwe innovatie, apothekervergoeding en participatie van patiënten. Hoewel de voordelen die MTM -verleende veel opwinding heeft gecreëerd Ontdek waarom klanten van onze apotheek houden, is de aanwezigheid van formele systemen en personeelsstructuren die MTM ondersteunen beperkt in buurtfarmacies. 1-3 drogisterijen hebben daadwerkelijk geprobeerd te bepalen of MTM deel zou moeten uitmaken van hun reguliere workflow of een andere service dan geven.

Cleveland Clinic: Elk leven verdient zorg voor dummies van wereldklasse

Neighborhood apothekers hebben daadwerkelijk problemen ondervonden bij het integreren van MTM in hun huidige workflow. In het bijzonder omvatten deze obstakels afwezigheid van tijd, het gebrek aan ervaren hulpverleners, overmatige werklast of afwezigheid van de hulp van het management en gebiedsbeperkingen. Apothekers die zich daadwerkelijk hebben bereid om zich aan te passen aan ANDER.

Beperkingen worden meestal geassocieerd met onvoldoende apotheekpersoneel en personeelsconsistenties. Drugwinkels die ondersteuning hebben van huiseigenaren hebben daadwerkelijk MTM -programma’s kunnen uitvoeren in vergelijking met apotheken die dergelijke ondersteuning missen. 1-3 Een toename van de uren van de drogisterijtechnicus is verbonden met een hogere mogelijkheid van een succesvolle MTM-toepassing; Desalniettemin denken sommige apothekers dat de training van technici onvoldoende is voor betrokkenheid bij MTM.

Laisser un commentaire

takugeek