Servisler Bireysel: Vodafone Türkiye

Bu tür ihtilafların çözümünde İstanbul Çağlayan mahkemeleri ve icra müdürlükleri yetkilidir. 3.19.Yukarıda sayılanlarla sınırlı olmamak kaydı ile ilgili İSİMTESCİL Departmanından gelen e-postaya kırk sekiz (48) saat içinde cevap verilmemesi halinde, MÜŞTERİ’ye sunulan Hizmet(ler) askıya alınabilir ya da sonlandırılabilir. Suiistimale ilişkin her konu, hata, raporlama/e-posta aracılığıyla müzakere edilmek ve kırk sekiz (48) saat içinde cevaplandırılmak zorundadır. Iddiaların sunulması mümkün olmadığı gibi, e-posta adresinin güncel olarak korunmasına ilişkin sorumluluk da yalnız ve ancak MÜŞTERİ’ye aittir. 3.17.İlgili tüm ekipmanı, şebekeleri ve şebeke aygıtları dâhil İSİMTESCİL hizmetleri sadece izin verilen MÜŞTERİ kullanımı içindir. İSİMTESCİL sistemleri tüm hukuka uygun gerekçelerle izlenebilir ve bu gerekçelere kullanımın izinli olduğunda emin olmak, sistemin yönetimi, izinsiz erişime karşı korumayı kolaylaştırma ve güvenlik prosedürlerini, sürdürülebilirliği ve işlem güvenliğini doğrulama dâhildir. İzleme esnasında bilgiler izin verilen amaçlar çerçevesinde incelenebilir, kaydedilebilir, kopyalanabilir ve kullanılabilir. İSİMTESCİL sistem(ler)inin kullanılması bu amaçlar çerçevesindeki izlemeye muvafakat teşkil eder. 3.2.Müşterinin Elektronik Posta Adresine (Email) yapılan tüm bildirimler, Tebligat Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca Müşteriye yapılmış sayılır. Müşteri İletişim e-mail adresini güncel tutmakla, adres değişikliklerini servis sağlayıcıya bildirmekle yükümlüdür. Aksi takdirde, sistemde kayıtlı bulunan elektronik posta adresine yapılan bildirim, bizzat müşterinin kendisine yapılmış addedilir. Müşteri, alan adı ile ilgili ulusal ve uluslararası tüm sözleşmelerle, kural ve politikalarla bağlıolduğunu kabul etmektedir.

Süresi dolan alan adlarını sadece “Çöp Kutusu”’na aktararak aktif alan adları arasından kaldırabilirsiniz. İşbu verilerin; Vergi Usul Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Türk Borçlar Kanunu ve diğer sair mevzuatlar kapsamında 10 yıl saklanması yükümlülüğü bulunup bu verilerin belirtilen süreden önce silinmesi mümkün değildir. Vodafone Pay Mobil Ödeme kapatma işlemini gerçekleştirmek isterseniz, Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaptıktan sonra, “Ayarlarım” sekmesi üzerinden “Mobil Ödeme” menüsündeki adımları takip ederek mobil ödemeyi kapatabilirsiniz. Yine 542 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerini arayarak, 7878’e MOBILODEMEKAPAT yazarak veya Vodafone Pay uygulaması üzerinden de kapatma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. MÜŞTERİ’nin bu sözleşmede veya tüm İSİMTESCİL politika ve Sözleşmelerinde belirtilen şartları ihlal etmesi durumunda, İSİMTESCİL, MÜŞTERİ’ye sağlanan servisleri ihlalden hemen sonra yapılacak yazılı bildirim ile sonlandırabilir ve/veya sözleşmeyi fesih edebilir. 3.21.İSİMTESCİL gerek gördüğü takdirde yeni maddeler ve/veya alt başlıklar ekleyebilir, çıkartabilir ya da maddeler üzerinde değişiklik yapabilir. Müşteri, online kayıt veya herhangi bir yolla Servis Sağlayıcı hizmetlerinden yararlandığında bu sözleşme maddelerinin tamamını kabul etmiş sayılır. Kayıp bonusunu vermemek için resmen her türlü yolu deniyorlar. Birçok site içerisinde bonus konusunda en yetersiz olan bu site. Canlı destek saatlerce hizmet vermiyor, sürekli iyileştirme çalışmaları adı altında mağduriyet yaratılıyor. Bu web sitesinden kaynaklanacak uyuşmazlıklarda VEPAŞ elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir ve uyuşmazlık T.C.

  • Aksi halde, MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’ in bu durumdan kaynaklanan her türlü zararını tazmin edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • MÜŞTERİ, böyle bir durumun varlığı halinde herhangi bir maddi ve/veya manevi zarar iddiasında bulunamaz ve İSİMTESCİL’in sorumluluğuna giremez.
  • BAYİ’ye kendi marka ve ismini kullanarak bazı İSİMTESCİL Hizmetlerini MÜŞTERİ’lerine sağlayabilir.

2.6.MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’in Hizmetleri’nin sürekliliği veya kesintisizliği ile ilgili kontrolü olmadığını ve bunların garanti edilmediğini kabul etmektedir. Bakiyem içeride kaldı herhangi bir site açılmadı. Sahte sitelere gün doğuyor aciliyetli bir şekilde sorunu çözmeni gerekmez miydi. Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmak hem oldukça kolay hem de pratik bir yöntemdir. Kredi kartları ya da nakit ile uğraşmadan yalnızca cep telefonu numaranız ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu yöntemle harcamalarınızı tek bir yerden kontrol etme imkanına sahip olursunuz. Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmanın avantajlarından bir diğeri de işlemlerinizi saniyeler içerisinde hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmenizdir.

Kişisel bilgi kullanımımız, bu Sözleşme’nin bir parçasını oluşturan Gizlilik ve Güvenlik Politikasına tabi olacaktır. LÜTFEN GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ. Bu politika, kişisel bilgileri nasıl kullanacağımız ve belli koşullarda kimlere vereceğimiz konusu da dahil, kişisel bilgileriniz ile ilgili olarak sizlerin haklarını ve bizlerin yükümlülüklerini ele almaktadır. İşbu web bettilt güncel giriş, bazı başka alanlara linkler sağlayabilir. VEPAŞ bu web sitesi ve kaynaklar üzerinde kontrol hakkına sahip olmayıp bu alanlardan ötürü herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. 3.15.Paylaşımlı hosting paketleri, hizmet süresi sona erdikten 15 gün sonra durdurulmakta (Suspend) ve toplamda 30 gün sonunda web site içerikleri silinmektedir. 2.12.Sepette (Eko, Süper Eko, Standart Hosting paketleri hariç) hosting paketi olması koşulu ile TrustSafe Pro SSL Sertifikası bir adet olmak üzere ücretsiz sepete dahil edilmektedir. Kampanya kapsamında ücretsiz SSL alan ve SSL kurulumu yapılmış olan müşterilerin hosting iade talepleri olması durumunda SSL ücreti 8,99$’ın müşteri tarafından karşılanması gerekmektedir. Bu sebeple İade edilecek tutardan SSL ücreti düşürülerek kalan tutarın iadesi yapılacaktır.

Bu sözleşme, Müşteri İsimtescil aracılığı ile alan adı kaydettirdiği sürece geçerlidir, Müşteri,Transfer politikası kapsamında İsimtescil üzerinden kayıt ettirdiği herhangi bir alan adını,kaydın başlangıç tarihi itibari ile 60 gün içerisinde farklı bir Kayıt Operatörünedevredemeyeceğini kabul eder. İade politikası kapsamında alan adı kaydının iptal ve iadeedilemeyeceği Müşteri’nin bilgisi dâhilindedir. Site’nin içerdiği bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent ve/veya diğer tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları Vodafone ve/veya Vodafone Grup Şirketleri adına saklıdır. Bu bağlamda, hiçbir açık veya imalı, tam ya da basit ruhsat-lisans verilmemektedir. Tarafımızda barındırılan herhangi bir domain (alan adı) ile ilgili suistimal (abuse) bildirimialdığımızda, bildirimi yapan şahıs veya kurumların ilettiği kanıtlar ışında suistimalin varlığınıdetaylı olarak araştırabiliriz. Müşteri, İsimtescil’e üyelik, fatura ve alan adı kontak verilerinde doğru bilgiyi vermekleyükümlüdür. Bu bilgileri güncel ve doğru bir durumda korumak Müşterinin sorumluluğundadır.Her ne sebeple olursa olsun, İsimtescil’e başlangıçta ve devamlı olarak kesin ve doğru bilgininsağlanmaması, bu Sözleşme’nin esaslı olarak ihlali manasına gelir. Müşteri tarafından verilenbilgileri İsimtescil, evrak talebi veya güvenlik soruları yöneltilerek doğrulanmak isteyebilir, 24saat içerisinde cevap alınamaması durumunda kullanıcı hesabı kapatılabilir. Aşağıdaki sebeplerle tescili sağlanamamış alan adlarının sipariş ve fatura iptalleri sağlanarak ödemeleri geri iade edilmektedir. Vodafone için kişisel bilgilerin gizliliği konusu çok önemlidir. Bireysel/kurumsal kişisel bilgilerinizin güvenliği, genel hükümler ve telekomünikasyon ve diğer uygulanabilir mevzuatlar kapsamında Vodafone ve Vodafone Grup şirketleri tarafından koruma altına alınmıştır.

Bu kapsamda BAYİ “Plesk ve CPanel Kontrol Panel” kullanım hakkında sahip olup bu hakkı devredemez, satamaz veya kiralayamaz. Eğer bu sözleşme hakkında herhangi bir sorunuz, endişeniz veya ayrıntılı bilgi talebiniz varsalütfen e-posta adresinden hukuk departmanımızla temasa geçiniz. Kayıt firması tarafından özel ücretlendirme kuralları ile (premium, rezerve vb.) seçilmiş olan domainlerin tescili sağlanmaz yada ücret farkı talep edilebilir. Jojobet’e sabah yatırım yaptım, hesabıma geçti ve kazanç sağladım. Şimdi çekim talebi oluşturdum fakat hesabıma geçmedi. Jojobet’te saat 17.03de çekim talebi oluşturdum 4 saattir hesabıma geçmedi, canlı destek de hizmet vermediği için durum hakkında bilgi alamıyorum. 2000 TL yatırmak isterken yanlışlıkla 200 TL göndermişim. Havale hesabım kısıtlandı ve işlemi tamamlamak için 1800 TL daha yatırım yaptım; fakat bakiyem 0 lira olarak gözüküyor. Dekontlar, gönderim saati, tarih her şey mevcut; ancak hesabımda para gözükmüyor. Merhaba, Payfix’te para çekme işlemim var ancak parayı hesaba çekemiyorum; sürekli uyarı alıyorum ve bu durumu ilk defa yaşıyorum. Bets10’a güvendiğimiz için burada oynuyoruz. Geçenlerde bir anda Bonus almanız kısıtlandı ve bu karar değişmez dediler bonusları kullandırmamaya başladılar.

Taraflardan biri, bir mücbir sebep ortaya çıktığında zaman kaybetmeksizin bunu derhal diğer tarafa bildirmek zorundadır. Böyle bir durumla karşılaşılması halinde taraflar birlikte değerlendirme yaparak alınacak tedbirleri beraberce tespit edecek ve uygulayacaklardır. Taraflar mücbir sebep yüzünden yükümlülüklerini tam veya zamanında yerine getirememekten dolayı sorumlu tutulmayacaktır, mücbir sebep durumunun kesintisiz 30 (otuz) gün devam etmesi halinde işbu sözleşme kendiliğinden münfesih hale gelecektir. Ancak Tarafların fesihten önce tahakkuk eden hak ve alacakları saklı kalacaktır. Müşteri, İsimtescil’in yerine getirdiği eylemlerden dolayı herhangi bir sorumluluğu olmadığınıkabul eder. İsimtescil hak ihlalleri bakımından 6769 sayılı kanun kapsamında şikâyete konuiddianın aslını araştırmakla yükümlü değildir bu sebeple müşteri yaşadığı herhangi bir zararneticesinde İsimtescil’i sorumlu tutamaz. Vodafone Pay Mobil Ödeme limitleri müşterinin ödeme performansına göre belirlenmiştir ve limit aşımı gerçekleşen durumlarda işlem gerçekleştirilmez. Vodafone abonesi iseniz tek seferde maksimum 1000 TL aylık ise maksimum 2750 TL mobil ödeme işlem limitiniz bulunmaktadır. Müşteri limitlerimiz kredi risk değerlendirmesi ile müşteri özelinde belirlenir. Vodafone Mobil Ödeme hizmeti faturalı ve faturasız tüm Vodafone’lu hatlar için geçerlidir. VEPAŞ bu web sitesinde belirtilen ifade ve koşulları önceden bir ihtara gerek olmaksızın her zaman değiştirme hakkına sahiptir.

Laisser un commentaire

takugeek