Forhåbentlig vil du ved hjælp af vores guide nemt være i stand til at administrere webstedets sikkerhedsindstillinger i Google Chrome. Vær dog opmærksom på – ofte har Chrome en gyldig grund til at markere et websted som ikke sikkert. Del ikke personlige oplysninger via websteder, der ikke bruger kryptering. Du kan eventuelt administrere sikkerhedsindstillingerne på flere websteder på én gang – for at gøre det skal du åbne browseren og klikke på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af din skærm. Naviger til Privatliv og sikkerhed og derefter til webstedsindstillinger.

Producenter af computersikkerhedssoftware er dem, der for det meste udfører dette særlige angreb.

En anden almindelig webbrowserændring, du kan foretage, er at vælge en anden standardsøgemaskine | https://vogueplay.com/dk/lights/

Digitale https://vogueplay.com/dk/lights/ signaturer

Identificer nemt potentielt usikre og svindelwebsteder med dette gratis værktøj.

Den https://vogueplay.com/dk/lights/ computer, du bruger, kan være inficeret med malware, som forstyrrer dine netværksforbindelser.

For at drage fordel af vores REST API-tjeneste ville det kræve at få et abonnement og angive din personlige nøgle i hvert API-kald.

Digitale https://vogueplay.com/dk/lights/ signaturer

Søgeresultater er sorteret efter en kombination af faktorer for at give dig et sæt valgmuligheder som svar på dine søgekriterier. YP-annoncører får en højere placering i standardrækkefølgen af ​​søgeresultater og kan blive vist i sponsorerede fortegnelser øverst, på siden eller nederst på søgeresultatsiden. Hvis du slet ikke har HTTPS installeret, så start med at læse vores guide til, hvordan du vælger den rigtige type tls/ssl-certifikat for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket TLS-certifikat du har brug for.

Nej, jeg kan ikke få adgang til mytenantadminname.sharepoint.com. Når jeg forsøger at åbne mit SharePoint-websted, får jeg denne fejlmeddelelse som “Dette websted kan ikke nås”.

Mens du er i gang, så lad os vide, hvilket trick der virkede for dig i kommentarfeltet nedenfor. Det åbner et vindue, hvor du kan starte Chrome-malwarescanningen. Gå tilbage til websiden for at se, om den har løst problemet eller ej. Vi gennemgår mulige fejlfindingstricks for at rette fejlen Dette websted kan ikke nås i Chrome.

Digitale https://vogueplay.com/dk/lights/ signaturer

Men hvis du bruger en offentlig computer i skolen eller ikke har en tildelt arbejdsstation på dit job, vil du ikke have denne luksus. Hvis det er din personlige arbejdscomputer, kan du muligvis installere og bruge en VPN, så meget du vil.Vælg administratorkontoen, højreklik på den og vælg Egenskaber. Kontroller, om webadressen på det websted, du vil besøge, er angivet.

Hvis tømning af din DNS-cache ikke løser fejlen “dette websted kan ikke nås”, kan du prøve at bruge en anden DNS-server. Hvis du stadig ser fejlen “dette websted kan ikke nås”, skal du muligvis rydde din Domain Name System-cache. Dette er en midlertidig datafil, der gemmer oplysninger om nyligt besøgte websteder. I nogle tilfælde kan disse data blive beskadiget og forårsage problemer, når du forsøger at besøge bestemte websteder.

Digitale https://vogueplay.com/dk/lights/ signaturer

I disse blink-og-du vil savne-det-måneder, stoler de, der er forpligtet til at holde sig informeret, ofte på RSS-feeds fra nyhedssider, der altid bliver opdateret med de seneste nyheder. Reuters, den trådløse tjeneste, der fungerer som nyhedskilde for de fleste nyhedsmedier, er en af ​​de bedste muligheder at vælge imellem. Mens du navigerer på nettet, gemmer Chrome en masse data og filer fra de websteder, du besøger. Din browser gemmer disse filer i en lokal cache, så den ikke behøver at genindlæse websteder fuldt ud, hver gang du besøger dem. En af grundene til, at fejlen “Dette websted kan ikke nås” er så frustrerende, er, at Chrome kan være uklar om, hvad der forårsager det.

I modsætning til YouTube, som tjener penge på videoerne fra de annoncer, det modtager, kan seerne sende penge direkte til de personer, der uploader videoerne. Det er BitChutes unikke politik, hvorfor folk nu begynder at frekventere den. Du kan se forskellige videoer på denne hjemmeside, og de fleste af dem er sjove at se.Et andet interessant YouTube-lignende websted er Veoh, som generelt betragtes som et videowebsted i offentligheden. Det har også en specifik niche til at uploade videoer, som er mere inkluderet i tv-indhold.

takugeek